Doprava zadarmo nad 65,00 €

+420 734 858 618 po - pá 9.00 - 16.00

Jednomiestny sedací diel GROW vonkajší sv. šedá

Výrobca Blomus

Kód tovaru 62061

499,00 €

Tento produkt má dopravu zadarmo.

k dodání do 2 týdnů

Dekor svetlo šedá Cloud

Material syntetické vlákna

Rozmer V.68 cm, Š.75 cm, H.95 cm

Rozmer ďalší hygienické, priedušné, hypoalergénne

Údržba odporúčame čistič a impregnáciu MEDA (č.31058, 31059)

Použitie vonkajšie

Popis

Nová séria vonkajšieho nábytku, ktorú nemecká dizajnová kancelária navrhla pre blomus, sa príznačne volá Grow a skladá sa z niekoľkých zladených kusov nábytku. Flexibilný dizajn umožňuje množstvo individuálnych kombinácií, ktoré sa dobre prispôsobia veľkosti a priestoru vášho vonkajšieho priestoru podľa vašich potrieb. Môžete si vytvoriť klasickú, rodinnú pohovku v tvare L, rovnako ako menšiu sedačku s otomanom – a mnoho ďalších usporiadaní na mieru. A ak potrebujete miesto navyše, aby ste privítali priateľov na večierku, stačí pridať ďalšiu jednotku.

Hoci je rad Grow navrhnutý na vonkajšie použitie, zdieľa niektoré rovnaké vlastnosti ako klasický interiérový nábytok. Mäkkosť tkanín okolo mäkkého penového jadra a nadýchané, mierne zakrivené tvary zaisťujú, že nábytok vyzerá pri relaxácii vonku útulne. Látka je samozrejme vodeodpudivá.

Či už s jednotlivými prvkami alebo ako veľký obývací priestor, s modulmi pohovky GROW sa terasa, balkón alebo záhrada stanú súkromným salónikom. Na vytvorenie tejto relaxačnej zóny nie je potrebná ani špedičná spoločnosť, ani odborný stavebný tím. Každý jednotlivý modul pohovky je zabalený v kartóne, ktorý je možné odoslať.

Podlahové dosky vrátane nábytkových nožičiek a nábytkových spojok nie sú súčasťou dodávky. Tieto sa predávajú samostatne.
Základná doska: 62108
Nábytkové spojky: 62106
Nábytkové nožičky: 62113
 

NÁVOD NA STAROSTLIVOSŤ:

· Vykefujte všetky uvoľnené nečistoty · Odstráňte škvrny vlhkou handričkou, použite studenú alebo vlažnú vodu (nie vyššiu ako 38°C) · Na čistenie odporúčame mäkkú handričku · Prebytočnú vlhkosť odstráňte suchou handričkou · Naše stoličky a lehátka GROW by mali vždy byť sušené na vzduchu. Nikdy nepoužívajte na látku intenzívne teplo · U chemických vlákien je možné opatrné žehlenie na nízku teplotu Pre čo najlepšiu starostlivosť o váš nábytok a vankúše GROW ponúkame naše čistiace a ošetrovacie prostriedky MEDA na vonkajšie textílie. Škvrny a nepríjemné pachy je možné ľahko odstrániť pomocou nášho čistiaceho prostriedku MEDA. Po vyčistení odporúčame náš hydroizolačný prípravok MEDA, ktorý udrží vonkajšiu tkaninu pôvodnej vode a škvrnám odolný povrch. Švy, ktoré sú počas používania vystavené extrémnemu namáhaniu, sú špeciálne chránené proti prenikaniu vlhkosti. Pravidelná starostlivosť o produkty zaistí, že vaše produkty GROW zostanú odolné voči poveternostným vplyvom a zabránia hromadeniu plesní. To zaistí, že produkt zostane vo vynikajúcom stave po dlhú dobu a bude oveľa odolnejší.

Video

Video

Súvisiace produkty