Doprava zadarmo nad 65,00 €

+420 734 858 618 po - pá 9.00 - 16.00

Ospravedlňujeme sa - tento produkt už nie je k dispozícii

Držiak toaletného papiera MENOTO matný

Výrobca Blomus

Kód tovaru 68837

53,08 €

66,36 € (-20%)

predaj skočil

producttemplate_excludedvyřazeno

Dekor mat

Material nerez

Rozmer 5x17x14 cm

Popis

Držiak toaletného papiera MENOTO vyrobený z matnej nerezovej ocele je praktickým a zároveň veľmi elegantným doplnkom do vašej kúpeľne. Uvedený výrobok je dodávaný vrátane montážneho materiálu.

Spoločnosť Blomus navrhla celú kolekciu MENOTO, ktorá je charakteristická svojím čistým dizajnom a jednoduchými líniami. Výberom z celej kolekcie si ušetríte veľa času a otázok v oblasti kúpeľňových a WC doplnkov. Nájdete tu množstvo doplnkov z matnej aj lesklej nerezovej ocele.

Vďaka starostlivo vybraným materiálom a čistým jednoduchým líniám zaručujú tieto doplnky vysokú úroveň hygieny a jednoduchú údržbu.

Blomus je nová éra bytových doplnkov s inteligentným, minimalistickým a funkčným dizajnom. Nerezové doplnky nemeckej značky Blomus spája vysoká kvalita a dokonalý design. Cieľom tejto značky je spojiť každodenné využitie s jednoduchosťou funkcie a krásou materiálu. Výrobky Blomus sú ideálnym doplnkom do vašej kúpeľne, kuchyne, či záhrady. Značka Blomus je charakteristická použitím nerezového materiálu a precíznym designom, ktorý Vás nadchne.