Popis
MIYABI Gyutoh je japonský šéfkuchársky nôž, ktorý je ideálny pre širokú škálu prác, ako je krájanie a filetovanie mäsa alebo rýb. Vďaka ergonomickému tvaru rukoväte z hnedého čierneho javora sa kuchynský nôž vždy pohodlne drží. Čepeľ kuchynského noža je vyrobená z MC66, obzvlášť tvrdej mikrokarbidovej ocele, ktorá čepeli dodáva veľmi vysokú ostrosť a zachovanie ostria. Čepeľ bola nabrúsená pomocou Honbazuke. V tomto klasickom japonskom procese sa čepeľ brúsi a leští v troch krokoch, Jemný povrch ostria mu dodáva vysokú úroveň ostrosti, ktorou sú japonské nože preslávené. Čepeľ CRYODUR bola kalená špeciálnym procesom kalenia pre viacvrstvovú oceľ, vďaka čomu je extrémne ostrá a pružná. Nôž vďačí za mnoho svojich vlastností svojmu miestu výroby, Seki, tradičnému japonskému centru výroby mečov a nožov: ostrosť, presnosť a vynikajúca estetika.
- Čepeľ vyrobená z ocele triedy MC66
- Dĺžka čepele: 20 cm.
- Čepele CRYODUR tvrdené ľadom sú odolné proti korózii a majú vysokú pružnosť čepele.
- Rukoväť je ergonomická a vyrobená z čierneho javora: pre pohodlné rezanie nožom.
- Vyvážený dizajn rukoväte.
- Leštené Honbazuke.