Doprava zadarmo nad 65,00 €

+420 734 858 618 po - pá 9.00 - 16.00

Kozmetické zrkadlo VISTA chróm

Výrobca Blomus

Kód tovaru 68949

89,80 €

Skladom 2 ks

Doručíme do 3 pracovných dní

Tento produkt má dopravu zadarmo.

Dekor chróm

Material kov / guma

Rozmer zrcadlo 11x14 xm, V.29 cm vč.stojanu

Rozmer ďalší možno otočiť o 360 °

Popis

5x zväčšovacie kozmetické zrkadlo VISTA z chrómovanej ocele navrhnutej v modernom hranatom dizajne sa stane vašim obľúbeným pomocníkom pri líčení a kozmetických úpravách.

Vďaka pohyblivému kĺbu pre presné nastavenie (možno otočiť o 360°) sa zrkadlo vždy prispôsobí vašim požiadavkám. Zrkadlo má okrem flexibilného kĺbu a výrazného zväčšujúceho efektu aj ďalšiu praktickú vlastnosť, môžete ho vybrať zo stojana a použiť ako zrkadlo do ruky. Spodná strana stojana je podlepená penovou podložkou, ktorá zaisťuje lepšiu stabilitu a chráni proti prípadnému poškriabaniu nábytku.

Blomus je nová éra bytových doplnkov s inteligentným, minimalistickým a funkčným dizajnom. Nerezové doplnky nemeckej značky Blomus spája vysoká kvalita a dokonalý design. Cieľom tejto značky je spojiť každodenné využitie s jednoduchosťou funkcie a krásou materiálu. Výrobky Blomus sú ideálnym doplnkom do vašej kúpeľne, kuchyne, či záhrady. Značka Blomus je charakteristická použitím nerezového materiálu a precíznym designom, ktorý Vás nadchne.