Doprava zadarmo nad 65,00 €

+420 734 858 618 po - pá 9.00 - 16.00

Kreslo WIND INSIGNIA BLUE

Výrobca Broste

Kód tovaru 31000017

1 060,00 €

Tento produkt má dopravu zadarmo.

k dodání do 4 týdnů

Dekor modrá

Material 100% polyester / dub

Rozmer Š. 88 cm, D. 84 cm, V. 74 cm

Rozmer ďalší výška sedenia 44 cm, dĺžka sedenia 58 cm

Použitie 45000 cyklov (Martindale)

Popis

Kubistické kreslo Wind od dánskej interiérovej značky Broste Copenhagen so zamatovým povrchom elegantne zapadá do dnešných trendov nordického štýlu. Čalúnenie kresla Wind vyzerá v každej farbe útulne. V závislosti na vašom vkuse si môžete vybrať buď honosný, alebo tlmený model. Zamatový poťah je príjemný na dotyk a poteší každé oko. Operadlo spojené s podrúčkami zaručuje pohodlie ako pre chrbát, tak aj pre ruky. Jednoduché nohy z moreného dubového dreva zaisťujú stabilitu nábytku.

Zametová tkanina certifikovaná spoločnosťou Oeko - Tex bola ošetrená vodeodolnou impregnáciou. Hodnota Martindaleovho testu je 45 000 cyklov, čo značí veľmi vysokú odolnosť voči oderu a poškodeniu tkaniny.

Kolekcia Wind, ktorá zahŕňa všetok nábytok do obývacej izby: sedacie súpravy, stoličky, kreslá alebo pufy, vedia kombinovať estetiku s pohodlím. Farby tohto nadčasového nábytku sú inšpirované jesennými odtieňmi Škandinávie. Skvele ladia s ďalším nábytkom značky Broste Copenhagen.

Čo je to Martindaleov test?

Dáta zhromaždené pri teste Martindale sú veľmi užitočné v súvislosti s výberom pohovky. Jedná sa o štandardizovanú metódu slúžiacu na testovanie mechanickej oderuvzdornosti textílie. Pri teste sa používa normalizovaný plstený kotúč s určitou hrubosťou, ktorý sa otáča konkrétnym počtom otáčok a pod určitým tlakom pôsobí na povrch látky, kým nedôjde k prvému poškodeniu tkaniny. Následne sa kotúč zastaví a udá počet otáčok (cyklov), ktoré vykonal. Martindale je všeobecne hodnota, akú má látka výdrž voči oderu.
Na porovnanie: Bežné látky do domácnosti majú 20 000 – 30 000 cyklov. Záťažové látky, ktoré sa používajú v hoteloch alebo kanceláriách, nesú hodnotu od 50 000 do 100 000 cyklov.

-        Vyrobené zo 100% polyesteru Oeko-tex a moreného dubového dreva

-        Rozmery: šírka 88 cm, hĺbka 84 cm, výška 74 cm

-        Škandinávsky dizajn

-        Zamatová tkanina certifikovaná spoločnosťou Oeko – Tex s vodeodolnou impregnáciou

-        Vysoko odolná textília voči oderu (hodnota Martindale: 45 000 cyklov)< /p>

-        K dispozícii aj v ďalších farbách< /p>

-        Vhodná kombinácia s ďalším nábytkom značky Broste Copenhagen

 

Broste Copenhagen, ktorá vznikla v roku 1955, sa stala poprednou značkou interiérového dizajnu ovplyvnenou svojimi škandinávskymi koreňmi. Ponúka nábytok, vankúše, koberčeky, taniere a mnoho ďalších bytových doplnkov v škandinávskom štýle inšpirovaných svetovými trendmi.